Contacteaza-ne
0344 802 806
Ploiești, str. Republicii, nr. 17-25
contact@maxgym.ro

Sala sport Ploiesti

sala sport Ploiesti

Sala sport Ploiesti

Sala sport Ploiesti

Sala sport Ploiesti – SIGURANTA TA, este prioritatea noastră!

Sală de sport MAXGYM, situată în complexul Winmarkt, etaj 3, are cel mai mare spatiu din Ploiesti, respectiv 1800mp, cu un volum mare de aer, datorat înălțimii de 5m a sălii.

Sala de sport Poiesti -Maxgym este dotată cu un sistem performant de ventilatie, asigurat de 6 ventilatoare de mare capacitate, pentru aportul permanent de aer proaspăt!

De menționat că, instalația de aer conditionat, recircula aerul viciat, fără aport de aer proaspăt! Prin urmare, pentru siguranța Dvs, evitați sa faceti miscare, în sali care nu au aport de aer proaspăt!

În condițiile reglementărilor actuale, respectiv alocarea unei suprafețe de 10mp, pentru fiecare client, capacitatea salii Maxgym este de 150 persoane, , din care, 23 de persoane pot participa la orele de aerobic si fitness ( sala de aerobic are 230mp) si 10 persoane pot efectua cursuri de spinning sau cycling ( sala de spinning are 100mp).

Sala sport Ploiesti

Aparatura si echipamentele din sala Maxgym, sunt de ultima generație, produse de firme americane, cu mare tradiție în domeniu, CIBEX , HOIST etc.

Cei 30 de instructori profesioniști, va asteapta la Maxgym, cu antrenamente dedicate tonifierii musculare, scăderii în greutate, sau creșterii musculare!

Parcarea este gratuită, în limita a 2 ore, în parcarea Winmarkt.

Câștigă SANATATE, făcând miscare in SIGURANTA, la Maxgym!

Pentru informatii suplimentare, accesează: www maxgym.ro.

No Comments

Post A Comment