Contacteaza-ne
0344 802 806
Ploiești, str. Republicii, nr. 17-25
contact@maxgym.ro
 

Despre noi

Clasele oferite de MaxGym Ploiesti

 

Fie ca vrei sa slabesti, sa iti tonifiezi corpul, sa te antrenezi pentru o competitie sportiva sau sa te destinzi dupa o zi grea la birou, la MaxGym vei gasi ceea ce cauti.
Iti punem la dispozitie 1800m2 cu echipamente, 30 de instructori, 10 discipline sportive, pe care poti beneficia de dimineata pana seara. In plus, beneficiezi si de parcare gratuita!

Butt-Abbs

Cursul de sambata, ora 11:00, Butt-Abbs ( abdomen si fesier ) este un curs cu o dificultate medie , un curs static, numai la sol. Se lucreaza abdomen si fesier, bineinteles, exercitii combinate ptr fiecare grupa musculara! Este cursul care modeleaza zonele corpului: abdomen, solduri, coapse, fesieri. Cursul se desfășoară la saltea, iar în a 2 a parte folosim ganterele.

Total body

Cursul de total body de luni, orele 17:00 este un curs interactiv , format din doua programe: program cardio si tonus muscular, pe intreg corpul! Este destinat atat femeilor, cat si barbatilor, categoria de varsta intre 18 ani si 60 de ani! Se lucreaza cu greutatea corpului, gantere, mingii de fitball, etc !

Pilates

Pilates este o clasa pentru oricine, de la începători la avansați, bazată pe exercitiile la saltea – acestea sunt o serie de exercitii executate la sol folosindu-te de gravitatie si de greutatea corporala pentru a-ti furniza rezistenta. Scopul este de conditionare a muschilor mai profunzi, sustinatori ai corpului, imbunatatind postura, echilibrul si coordonarea.

Tabata

Tabata este un antrenament pe intervale de mare intensitate cu o durată de 4 minute (HIIT), care include 2 intervale: 20 de secunde exerciții și 10 secunde pauză. Acest ciclu se repetă de 8 ori, așa că în total antrenamentul durează 4 minute.

Top down top

Se lucrează partea superioara a corpului, (pectorali, dorsali,deltoizi, biceps, triceps) în funcție de greutățile pe care le folosești poți lucra pentru hipertrofie(creștere în masa musculara) sau tonifierea mușchilor. In ultima parte se lucrează zona abdominala cu ajutorul accesoriilor precum bara, gantere sau disc.

DE CE MaxGym Ploiesti ?

 

Suprafață totală de 1800m2, cea mai mare din Ploiesti, ne-a permis să alocăm mai mult spațiu pentru clasele noastre:

Sală de aerobic

Cu o suprafață de 230mp, sala de aerobic prezintă avantajul că se pot efectua cursuri cu minim 40 de persoane, în condiții excelente.

Sală dedicată pentru sporturi de contact

Avand o suprafata de 100mp2, aceasta sala este destinata antrenamentelor de kickboxing, aikido,etc. Informatiile privind rezervarile, tarifele si desfasurarea acestor antrenamente, se pot obtine de la Marian Jilaveanu, telefon: 0727 689 279.

Sală de antrenament personal

Pentru a respecta intimitatea clienților, care lucrează cu antrenor personal, am creeat această sală, dotată cu toate accesoriile necesare desfășurării unui antrenament de calitate.

Cardio

20 de benzi de alergare, 10 crosstrainere, 20 de biciclete stationare.

Scoala de dans latino( salsa, bachata, etc)

Cursurile de dans se desfasoara cu instructori acreditati international. Pentru inscrieri, informatii si tarife, contactati Mihai Banu( locul 5 Campionat Mondial de Salsa), telefon: 0720 508 508.

Saună, masaj

Sauna este inclusă în abonament. Pentru rezervari si detalii legate de masaj. Puteti contacta pe Cosmin Petre, telefon: 0722 153 461.

Cea mai bună sonorizare

Sala MaxGym este dotată cu cele mai noi echipamente de sonorizare, pentru asigurarea unei atmosfere cât mai placute.

Bar

La bar, se pot achiziționa produse proteice, apă și băuturi energizante, cât și diferite accesorii vestimentare.

Ventilație și climatizare

Am acordat o atenție deosebită aportului de aer, investind într-un sistem performant de ventilație, care asigură desfășurarea activitații, în cele mai bune condiții.

Siguranță - evită riscurile

Spațiul este dotat cu instalație automată de prevenire și stingere a incendiilor, având 5 cai de evacuare, în caz de incendiu.

Curațenie

Dorim, și cu ajutorul dvs., să fim cea mai curată sală din Ploiești, curațenia fiind asigurată de o firmă specializată.

Facilitati oferite de   MaxGym Ploiesti

 

Iată câteva avantaje pe care sala MAXGYM le oferă:

 •  Dotare cu 12 dozatoare cu dezinfectant pentru mâini
 •  Ventilație printr-un sistem de tubulaturi care aduce în tot spațiul aport de aer proaspăt
 •  Cea mai mare sală din Ploiești cu o suprafață totală de 1800 mp, astfel putem asigura distanțarea necesară protecției clienților
 •  Sala se dezinfectează de două ori pe zi
 •  Sala are cele mai bune dotări cu echipamente de ultimă generație, cât și instructori profesioniști

ACCESUL ÎN SALĂ

Accesul în sală, se poate face, pe baza de card emis de Recepția Maxgym, numai pe intrarea situată în spatele Winmarkt (vezi poze), vis-a-vis de parcarea Winmarkt, între orele 7.00 – 21.00 (de luni pana vineri) și 9.00 – 16.00 sâmbată și duminică, sau pe scările rulante, din interiorul Winmarkt, numai între orele 9.00 – 21.00. Dacă intrarea se face pe scările rulante, este necesară prezentarea la Recepție, pentru verificarea abonamentului.

PARCARE GRATUITĂ ÎN LIMITA A 2 ORE PE ZI

La intrarea în parcarea WinMarkt, iei talonul de parcare, pe care este înscrisă ora de intrare. Este necesar să păstrezi talonul până la ieșire.
Cobori din parcare, cu liftul sau pe scari. La parter, urmăreste indicatoarele și vei gasi ușa care te va duce către MaxGym.

DE CE MAXGYM?

Suprafață totală de 1800m2, cea mai mare din Ploiesti, ne-a permis să alocăm mai mult spațiu pentru clasele noastre:

 1. Sală de aerobic
  cu o suprafață de 230mp, sala de aerobic prezintă avantajul că se pot efectua cursuri cu peste 40 de persoane, în condiții excelente;
 2. Sală de spinning
  are în dotare 30 de biciclete, de ultimă generație, cu monitorizarea permanentă a parametrilor cardio și a consumului de calorii, pe o intensitate de antrenament preselectată în funcție de vârstă și greutate;
 3. Sală dedicată pentru sporturi de contact
  destinată antrenamentelor de kickboxing, aikido etc., dotată cu corespunzator cu echipamente de ultima generatie.
 4. Scoala de dans latino(salsa, bachata, etc)
  cursurile de dans se desfasoara cu instructori acreditati international. Pentru inscrieri, informatii si tarife, contactati Mihai Banu( locul 5 Campionat Mondial de Salsa).
 5. Sală de antrenament personal
  pentru a respecta intimitatea clienților, care lucrează cu antrenor personal, am creeat această sală, dotată cu toate accesoriile necesare desfășurării unui antrenament de calitate
 6. Cardio
  20 de benzi de alergare, 10 crosstrainere, 20 de biciclete stationare
 7. Functional Body
  aparat de ultimă generație, dotat cu 10 posturi de lucru, care combină antrenamentul de forță cu cel cardio
 8. Saună, masaj
  sauna este inclusă în abonament, pentru rezervari si detalii legate de masaj, puteti contacta pe Cosmin Petre.
 9. Cea mai bună sonorizare
  sala MaxGym este dotată cu cele mai noi echipamente de sonorizare, pentru asigurarea unei atmosfere cât mai placute
 10. Bar
  la bar, se pot achiziționa produse proteice, apă și băuturi energizante, cât și diferite accesorii vestimentare
 11. Ventilație și climatizare
  am acordat o atenție deosebită aportului de aer, investind într-un sistem performant de ventilație, care asigură desfășurarea activitații, în cele mai bune condiții
 12. Siguranță – evită riscurile
  spațiul este dotat cu instalație automată de prevenire și stingere a incendiilor, având 5 cai de evacuare, în caz de incendiu
 13. Curațenie
  dorim, și cu ajutorul dvs., să fim cea mai curată sală din Ploiești, curațenia fiind asigurată de o firmă specializată

recenzii clienti