Contacteaza-ne
0344 802 806
Ploiești, str. Republicii, nr. 17-25
contact@maxgym.ro

Sala culturism Ploiesti

Sala culturism Ploiesti

Sala culturism Ploiesti

Felicitări CAMPIONULUI MONDIAL de CULTURISM-FITNESS, ploieșteanul COSTIN ILINCA!

 

MAXGYM are onoarea și mândria de a va informa că prietenul nostru COSTIN ILINCA, profesor universitar la UPG Ploiești, a câștigat titlul suprem la Campionatul Mondial de Culturism-Fitness din Spania, performanță care vine sa completeze cele două titluri europene și multiple alte concursuri unde a urcat pe prima treaptă a podiumului.

 

În ultima perioadă, premergătoare concursului mondial, Costin a ales să se antreneze în sala MAXGYM. L-am rugat să ne spună câteva cuvinte cu privire la alegerea de a se antrena în sala noastră:

“Am ales să mă antrenez în sala MAXGYM, datorită condițiilor excelente pe care le-am întâlnit aici, a aparaturii de foarte bună calitate și a personalului primitor, toate acestea reprezentând atuuri pentru cei care doresc să-și depășească limitele. Sunt încântat de echipamentele și aparatele pe care lucrez la MAXGYM, reușind chiar performanța de a dezvolta febră musculară la multe grupe de mușchi, lucru care nu s-a mai întamplat demult, având în vedere antrenamentele mele zilnice.

Pentru a atinge performanța, contează foarte mult ca aparatele pe care mă antrenez să aibă acele unghiuri de lucru care să permită definirea musculaturii, pentru fiecare grupă de mușchi antrenată. La MAXGYM am lucrat pe multe aparate de foarte bună calitate, reușind astfel atingerea formei fizice maxime în ziua concursului mondial!

Recomand tuturor celor care își doresc modelarea corpului sau tonifierea musculaturii să aleagă cu încredere MAXGYM, cea mai mare și completă sală din Ploiești.”

 

Un spațiu generos de 1800 mp cu volum de aer mare (înălțime de 5 m), un sistem de ventilație performant pentru aport de aer proaspăt, aparate și echipamente de ultimă generație, în care lucrează peste 30 de instructori profesioniști, poartă un singur nume – MAXGYM! Relații suplimentare pe www.maxgym.ro.

 

No Comments

Post A Comment